maanantai 1. kesäkuuta 2015

TOMAATTINEN JAUHELIHAPATA Con Burgo De Arias

Nyt muuten löytyi hyvä juusto. En ole aiemmin maistanut Burgo De Arias juustoa, mutta nyt sen tein ja meinasi kieleni viedä. En oikein tiennyt missä muussa tuota juustoa voisi käyttää kuin salaateissa, mutta halusin kuitenkin kokeilla sitä lämpöiseen pataruokaan ja nähdä kuinka se käyttäytyy. Koska juusto ei toivomuksien mukaan sulanut, taidankin seuraavalla kerralla kokeilla sitä ihan pelkän tomaattikastikkeen seassa. Tässä kuitenkin reseptiä tästä maukkaasta jauhelihapadasta.

400g jauhelihaa
5 porkkanaa
3 rkl tomaattipyrettä
1 prk chili-tomaattimurskaa
Loraus vettä
1 chili
1 valkosipulinkynsi
Suolaa
Pippuria
Kuutioitua Burgo De Arias -juustoa

Ruskista jauheliha padassa, lisää pilkotut porkkanat ja paista niitä hetki kuumassa padassa. Lisää pyree ja tomaattimurska sekä mausteet. Tällä aikaa lämmitä uuni 225 asteeseen. Lisää kuutioidut juustot muhennoksen joukkoon ja laita pata kansineen uuniin siksi aikaa kunnes porkkanat ovat pehmenneet. Keitä riisi sillä aikaa kun pata on uunissa.




Vinkki! Voit tehdä tästä myös kasvisversion vaihtamalla jauhelihan tilalle soijarouheen tai käyttämällä pelkkää juustoa.

-Saara

Ei kommentteja: