Resepti:
Chorizo-makkaraa riittävästi
1 sipuli
Kourallinen kirsikkatomaatteja
1 valkosipulinkynsi
Chiliä maun mukaan
Mustapippuria
Tagliatelle pastaa
Laita leivinpaperille suolaa ja puolitetut kirsikkatomaatit siihen. Paista n. 10min 250 asteisessa uunissa, niin että ne paahtuvat.
Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pastat al dente. Sillä välin kun pasta keittyy tee "kastike".
Lorauta kuumalle pannulle pieni tilkka öljyä, lisää pienitty sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää joukkoon siivutettu Chorizo-makkara ja hetken pannulla pyöritettyäsi heitä joukkoon myös paahdetut tomaatit, chili ja mustapippuri. Pieni loraus vielä oliiviöljyä jos seos tuntuu kuivahkolta.
Pyöräytä pasta Chorizo seoksessa, ja nauti! Voit päälle sirotella vielä parmesaania.
Maukasta iltaa,
Saara
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti