keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

MORNING IN POONHILL

Kuten edellisessä postauksessa sanoinkin, lähdimme aikaisin aamulla kipuamaan kohti Poonhilliä, 3210 metrin korkeuteen. Kello viisi herätyskello soi ja me hieman vastahakoisesti nousimme sängyn lämmöstä pukemaan yllemme kaikki matkassamme olevat vaatteet, ja kokoonnuimme majatalon pihalle. Silmät vielä ristissä sytytimme otsalamppumme valot ja lähdimme kohti pimeyttä. Matka oli rankka, aamupalaa ei oltu syöty ja ohut ilma oli vaikea hengittää heti näin aamusta. Aika moni oli kuitenkin aamusta liikkeellä ja menimmekin jonossa rappuja ylös. Oli kyllä rankin aamulenkki minkä olen ikinä tehnyt, tai minkä mahdollisesti tulen ikinä tekemäänkään

Matka ylös kesti noin tunnin ja kun saavuimme Poonhillille oli vielä pimeää. Onneksi huipulla odotti pieni kioski mistä sai ostettua aamukahvit/-teet, ihanasti lämmitti, nimittäin huipulla tuuli, niinkuin sanonta kuuluu :D Onneksi oli puketun kaikki repussa olleet vaatteet päälle.

Poonhilliltä on tunnetusti upeat maisemat Annapurnalle ja auringonnousun ihastelu siellä oli suunnitelmamme. Valitettavasti ilma oli todella pilvinen, joten se jäi tällä kertaa näkemättä. Maisemat olivat silti hienot vaikkei Annapurnaa ja auringonnousua kunnolla nähtykään. Mutta tulipa tuo Poonhill valloitettua :)








-Saara

Ei kommentteja: