tiistai 12. toukokuuta 2015

PEKONI-PARSA PASTA

Helppoa ja nopeaa, täydellistä ruuanlaittoa juuri tälläisinä päivinä kun työpäivän jälkeen ei oikein jaksaisi mitään. Tykästyin parsaan kunnolla vasta tänä keväänä, vaikka olen sitä aiemminkin syönyt grillatussa muodossa. Viime aikoina olen parsaa kuitenkin käyttänyt muissakin ruuissa, tänään vuorossa oli herkullinen ja helppo pasta.  



Resepti

n. 5kpl parsoja
3 isoa herkkusientä
Pekonia
Mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
Täysjyväspagettia

Pilko parsa, pekoni ja herkkusienet sopiviksi paloiksi. Lisää pannulle ensin pekonit ja anna hetki paistua niin että niistä irtoaa hieman rasvaa. Nyt lisää parsan palat, herkkusieniviipaleet sekä valkosipuli. Keitä pasta. Kun pasta on valmista lisää se parsan, pekonin ja sienien sekaan. Lorauta joukkoon hiukan oliiviöljyä sekä mausta mustapippurilla. Raasta pinnalle parmesanjuustoa.

Nauti!

-Saara

Ei kommentteja: