sunnuntai 10. toukokuuta 2015

IHANA ÄITIENPÄIVÄ


Eilen töiden jälkeen lähdin ajelemaan kohti Kotkaa. Sauna oli lämpenemässä ja pizza oli menossa juuri uuniin kun pääsin perille, ihanaa. Saunan jälkeen otettiin äidin kanssa vielä pari erää Rummikubia, jonka tuloksiin minä olin erityisen tyytyväinen. Ihana mennä aina käymään kotona, nähdä äitiä ja isää sekä tietenkin rentoutua. Me ollaan siskoni kanssa aina tosi väsyneitä kun ollaan vanhempiemme luonna (heh), johtunee saunomisesta, oleskelusta ja ihanasti lämpöä hehkuvasta takasta sekä siitä ettei hirveästi tarvitse tehdä mitään sen kummemmin. Ladata vaan akkuja.

Aamulla heräsin aikaisin tekemään äidille (sekä minulle ja isälle) aamupalaa, tein leivät, keitin kahvit ja hain valkovuokkoja pienen kimpun pihalta. Äiti ainakin esitti nukkuvaa kun menin makuuhuoneeseen tarjottimen kanssa häntä herättelemään. Vaikka olikin hieman vaikeaa puoli kahdeksalta herätä sunnuntaina herätyskellon ääneen, on tämä aamupalan sänkyyn vieminen jo perinne. Ja kiva sellainen. Siinä sitten aamukahvia nauttien höpöteltiin parisen tuntia, mukavaa :)

Me ollaan aina ulkoiltu tosi paljon, samoiltu metsissä, sienestetty sekä käyty eväsretkillä. Eväiden syöminen onkin mielestäni retkien ehdoton kohokohta. Pakkasimmekin tänään reppumme ja lähdimme käymään Munapirtissä retkellä. Tämä alue sijaitsee Pyhtäällä lyhyen ajomatkan päässä Kotkasta ja on kaunista aluetta meren rannalla. Rakastan merta, sen tuoksua ja ääniä, olikin kiva mennä rantaan ihastelemaan kevään tuloa. Tänään oli kuulemma virallinen lintujen bongaus päivä ja näimmekin kevään ensimmäisen pääskysen. Pääskysestä ei päivääkään, eli onko nyt siis jo kesä?















Ihana äitienpäivä siis! 

-Saara

Ei kommentteja: