keskiviikko 29. lokakuuta 2014

TUOKSUTUKKA

"Tukka hyvin, kaikki hyvin" ei kuulu sanavarastooni tai ajatusmaailmaani, kun puhutaan omista hiuksistani. Itselle hiusten laitto ja yleisesti hoitokin tuottaa päänvaivaa. Ostan kaupan hyllyltä yleensä ne tuotteet joiden etiketeissä lukee, tuuheuttava, lisää volyymiä, kaksinkertainen volyymi, ja ei, mikään ei tuo tätä tunnetta. Ainakaan tähän päivään mennessä. Jos on vinkkejä, saa jakaa tännepäin :)

Haluan säilyttää hiukseni hyväkuntoisina ja olenkin viime vuosina alkanut enemmän kiinnittämään huomiota hiustenhoitotuotteisiin. Pari vuotta sitten löysin täydellisen hiusöljyn, Schwarzkopf:in BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment, silottavan hoitoöljyn. En käytä hiusten pesun yhteydessä huuhdeltavaa hoitoainetta, sillä se saa hiukseni latistumaan entisestään, sivelen tätä kyseistä öljyä harjattuihin, pyyhekuiviin hiuksiin suihkun jälkeen. Harjattuihin sen takia, ettei tyvestä tule liian liukas, joka entisestään hankaloittaa hiusten pysymistä pöyhkeänä.


Sain ystävältäni Bonacure Oil Miracle Rose Oil hoitoöljyn ja shampoon testerit, jotka on tarkoitettu rasittuneille hiuksille ja hiuspohjalle. Minulla ei kovin rasittuneet hiukset ole, mutta pakkohan nuo oli ostaa isommassakin koossa, tuoksu oli niin valloittava, vaikka yleensä en suosi mitään ruusuntuoksuista. 


Olen nyt noin viikon ajan tuotetta käyttänyt ja olen ollut tyytyväinen. Tietenkin pidemmällä testauksella näkee tulokset paremmin ja että onko tämä Rose oil parempi kuin tuo aikaisemmin käyttämäni. Hyvää näissä molemmissa öljyissä on se, että kädet eivät jää niin öljyisiksi käytön jälkeen (kuin monen muun öljyn kohdalla), eli todella kevyt hoitoöljy siis kyseessä. Rose oil on hieman juoksevampaa kuin tuo toinen öljy, joten ehkä hieman riittoisampi, jos ei vahingossa lorauta sitä tietenkään liikaa purkista kädelle. 




Voin kyllä lämpimästi suositella testaamaan näitä öljyjä, hyvä vaihtoehto hiuksiin jätettävälle hoitoaineelle. Toimii hyvin talvella myös sähköisyyden poistamiseen lisäämällä öljyä kuiviin latvoihin, testattu on!

-Saara



Ei kommentteja: