maanantai 16. helmikuuta 2015

PÄIVÄ MUN KANSSA

07.40: Herään pirteänä ilman herätyskelloa, jatkan kuitenkin vielä löhöilyä, eihän minulla tänään ole kiire mihinkään.

8.45: Herään uudemman kerran.

8.50: Raahaudun keittöön ja teen pitkästä aikaa itselleni leivän aamupalaksi. Dolce Gusto kapselit loppu joten kaivan kaapista tavallisen kahvinkeittimen ja keitän sillä kaksi mukillista suodatinkahvia.

9.05: Laitan pyykinpesukoneen pyörimään ja linnottaudun sohvalle katsomaan yhden jakson Breaking Bad:iä samalla nauttien aamupalasta.

10.00: Laitan hiihtokamat niskaan ja otan sukset kainaloon, pakko päästä pitkästä aikaa kokeilemaan kuinka suksi luistaa kun on taas noin kaunis ilmakin.

10.07: Törmään rapussa naapurin mummoon joka etsii ystävänsä asuntoa. Saatan hänet hississä ylimpään kerrokseen ystävänsä ovelle ja toivotan heille hyvät päivän jatkot.

10.20: Sukset jalkaan ja sutimaan!




11.27: Huh! Kotona lösähdän hetkeksi sohvalle ja tuijotan tyhjyyteen, jaloissa tuntuu kuinka pakkasen kylmettämät jalat alkavat kihelmoiden lämmetä. Kuuma suihku on nyt must. Ensin kyllä pyöräytän blenderissä palauttavan smoothien.

12.25: Syön lounaan katsoen samalla Breaking Bad:iä (tää on taas näitä sarjoja mitä voisi katsoa tuntikausia putkeen). Olen uupunut hiihtolenkistä joten ruokailun jälkeen on pakko ottaa pienet päiväunet.

13.20: 20 minuutin unien jälkeen keitän vielä kupillisen kahvia samalla laittaen itseäni kuntoon iltavuoroa varten.

13.55: Havahdun siihen kuinka paljon kello on, vielä pitäisi laittaa pyykit kuivumaan ja minun pitäisi olla jo menossa että kerkeän ennen työvuoroa hoitamaan pari asiaa.

14.05: Pakkaudun toppavaatteisiin ja lähden kipittämään kohti keskustaa.

14.25: Astun posket pakkasen puremana sisään valokuvausliikkeeseen, on otettava passikuvia Nepalin matkaa varten. Sudin hieman sähköisiä hiuksia harjalla ja suihkautan niihin vähän lakkaa. Istun kuvauspenkkiin ja hymyilen vähän. Räps. Mietin liikkeestä lähtiessäni että miksi passikuvissa näyttääkin aina niin pälliltä.


14.45: Pyörähdän muutamassa vaatekaupassa katsastamassa mekko tarjontaa, tähän vuodenaikaan ei ole kehumista sen suhteen. Pitäisi löytää mekko siskoni Nepalissa järjestettävään hääjuhlaan. Jotain värikästä olisi kiva löytää mutta aika synkältä näyttää valikoima. Jatkan huomenna etsintöjä, nyt on kiiruhdettava ruokakaupan kautta töihin.

15.30: Työvuoro alkaa. Mielessä pyörii lista tekemättömistä asioista mitä pitää vielä ennen reissua hoitaa. Keskityn myymiseen ja laittelen uusia kauniita koruja esille.

20.06: Kyyti odottaa minua kun pääsen ovista ulos ihanan raikkaaseen ulkoilmaan. Päätetään muuttaa suunnitelmia iltaruuan suhteen ja haetaan ruokaa itse kokkailun sijaan. Tänään ei vaan jaksa.

21.05: Mahat täynnä hyvää ruokaa, taas vaihteeksi vähän Breaking Bad:iä ja löhöilyä parhaassa seurassa. Nyt vaan rentoudun!

-Saara


Ei kommentteja: