sunnuntai 15. helmikuuta 2015

SUNNUNTAI SUTINAA

Olipas leppoinen sunnuntaipäivä. Aivan mielettömän kaunis ilma tänään joten oli pakko ottaa siitä kaikki ilo irti. Käytiin luistelemassa ja olihan meillä tietenkin myös mailat ja kiekko mukana. Oli kyllä hauskaa leikkimielisessä vähän pelaillakin. Itsehän en kiekkoa saanut haltuuni ellei puoliso sitä minulle antanut. Hänestä oli hauska harhautella minua kikkailemalla kiekkoa jaloissani minun pyörien ympyrää ja sohien mailaa sinne sun tänne. Mutta oli kyllä hauskaa, enkä edes kaatunut kertaakaan vaikka viime luistelu kerrasta onkin jo pitkä aika.

Luistelun jälkeen ruoka maistui ja jälkkäriksi saatiin laskiaispullat, nam.

Illan kruunasi ihana niska-hartiahieronta, johon puolisoni oli minulle varannut ajan ystävänpäivälahjaksi. Kyllä tuntui hyvältä kun nämä jumihartiat sai tuntua jälleen verenkierrosta. Nyt teen itselleni lupauksen ja alan panostamaan itseeni sen verran että pyrin käymään kerran kuussa hieronnassa. Nyt kun löytyi hyvä hieroja on helppo jatkossa samalta varata aikoja.
Kiitos hieroja Pentti Nöyränen! Suosittelen lämpimästi Mikkelin suunnalla asustaville, tai miksei kauempanakin asuville ;)





Nyt maistuu uni, hyvää yötä!

-Saara

Ei kommentteja: